Jsme streetfoodové bistro Eatmeat.

Jsme streetfoodové bistro Eatmeat. Vaříme z lokálních čerstvých surovin a milujeme maso! Kvalitní maso! A tak ho u nás najdete spoustu!

Každý ví, že chuť správného burgeru dělá kvalitní vyzrálé hovězí maso. To naše pochází z farmy v Klokočově z mladých býčků. Pro Eatmeat burgery jsme vybrali hovězí krk, mletý v poměru 80:20, aby byly krásně šťavnaté.

Párky pro hotdogy pro nás speciálně připravuje rodinné řeznictví a uzenářství u Bobra. Eatmeat párky jsou tvořené ze 100 % masem v přírodním střívku. Bez fosfátů, zvýrazňovačů chuti, bez drůbežích separátů a kůže. Dáváme do nich jen jednoduché přísady jako MASO, sůl a směs koření. Největší chloubou našeho bistra je pak hovězí hrudí, z něhož děláme maso Pastrami, které na 21 dní ukládáme do silného láku a následně vaříme a zpracováváme kouřem.

V neposlední řadě musíme vyzdvihnout i naši BBQ slaninu. Vyrábíme ji z vepřového bůčku, který prochází třikrát procesem uzení, během něhož mu dopřáváme pořádnou vrstvu BBQ omáčky! Slanina je zkrátka základ pořádného burgeru a hot dogu. U nás se navíc stala i hvězdou naší originální slaninové majonézy. A aby to nebylo jenom o mase, nakládáme si i okurky v našem božím láku s rýžovým octem.

Dobrý burger je potřeba zapít dobrým pitím. Nealkoholické nápoje si necháváme dovážet až z USA. Pivo zase bereme od lokálních dodavatelů. Už jste u nás mohli ochutnat třeba pivo z pivovaru Koníček a momentálně můžete vyzkoušet piva z pivovaru HoppyDog. Nedílnou součástní našeho nápojového lístku se stal náš home-made ledový čaj a malinová a rybízová limonáda podle vlastní receptury.

Náš tým

Náš tým spojuje láska ke kvalitnímu masu a burgerům. Poznáte nás podle širokého úsměvu a dobrého žvance v ruce.

Hlavní degustátor, organizátor akcí a všeho nového.

Na většině našich výjezdů je hlavním manažerem všeho. Stará se o vybavení, hlídá, aby bylo vše čisté a funkční a zároveň rád připravuje všechny hotdogy, burgery a sandwiche. 

Stará se o přípravu a hlídá zásoby tak, aby bylo vše čerstvé a dobře dochucené.

Jeho každodenní rutinou je péče o naši pobočku. Můžete ho vidět každý den při  kompletování burgerů, hotdogů a sandwichů.

Newsletter

Získejte speciální výhody
pouze pro odběratele newsletteru.

Adresa

Otevírací doba

Pondělí - Pátek

11:00 - 19:00

Sobota - Neděle

zavřeno

příjem objednávek do 18:40

Kvalitní maso!